1 – DEFINITII

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

SITE: reprezinta SITE-ul Internet apartinand CENTANA-COM S.R.L., care se afla la adresa www.centana.ro, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind serviciile si produsele oferite / asigurate de către CENTANA-COM S.R.L..

UTILIZATOR: reprezintă persoana care accesează SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE, îndeplinind in acest sens toate cerințele procesului de înregistrare;

 

2- CONFIDENTIALITATE

Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numărul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastră pe care o transmiteți pe SITE prin posta electronica sau prin alta modalitate vor fi folosite în conformitate cu Politica de Confidențialitate. Orice alte comunicari sau materiale pe care le transmiteți pe acest SITE, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.

LIMITAREA RASPUNDERII CENTANA-COM S.R.L.

Utilizarea acestui SITE intra in totalitate in raspunderea Dumneavoastra.

CENTANA-COM S.R.L.  nu va fi responsabil fata de UTILIZATOR in cazul folosirii magazinului online CENTANA  cu incalcarea acestor Termene si Conditii.

CENTANA-COM S.R.L.  nu isi asuma raspunderea pentru :

-calitatea, scopurile sau corectitudine informatiilor altor website-uri mentionate sau la care se face trimitere in continutul magazinului online. Pentru respectivele website-uri se vor aplica Termene si Conditii de utilizare specifice, astfel cum sunt acestea specificate pe website-urile respective, raspunderea revenind in totatalitate proprietarilor acestora. Prin accesarea website-urilor mentionate mai sus UTILIZATORUL actioneaza pe propriul risc si pe propria raspundere;

– garantarea functionarii neintrerupte, sigure si fara erori a magazinului online CENTANA;

– erorile sau intarzierile cu privire la inregistrarea sau livrarea comenzilor sau orice alte probleme  datorate unor defectiuni tehnice, unor virusi, unor probleme cauzate de furnizorul de Internet, unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul magazinului online CENTANA, sau oricaror altor cauze independente de vointa CENTANA-COM S.R.L.;

– intarzierile in livrarea produselor comandate, cauzate de factori ce nu tin de CENTANA-COM S.R.L..

3 – SOLUTIONAREA RECLAMATIILOR

Pentru orice reclamatii cu privire la calitatea produselor comandate sau cu privire la alte aspecte referitoare la comenzile plasate prin magazinul online CENTANA, ne puteti contacta la datele de contact mentionate in sectiunea 10 din aceste Termene si Conditii.

CENTANA-COM S.R.L. va face tot posibilul pentru a raspunde reclamatiilor transmise de catre clienti  cu privire la comenzile plasate prin magazinul online CENTANA in cel mult 5 (cinci) zile lucratoare de la primirea acestora la datele de contact mentionate in sectiunea 4 din aceste Termene si Conditii.

4 – CUM PUTETI CONTACTA MAGAZINUL ONLINE CENTANA

Pentru a obtine informatii, pentru a face orice notificari cu privire la comenzile plasate, pentru a face reclamatii aveti la dispozitie urmatoarele date de contact:

(1) Numarul de telefon: 0263 235 360 (apel taxabil conform retelei telefonice proprii) disponibil de Luni-Vineri 9.00 -17.00

(2) Prin e-mail la urmatoarea adresa: office@centana.ro

(3) Prin posta/curier la adresa: CENTANA-COM S.R.L., Strada Libertatii nr. 34, loc. Bistrita, jud. Bistrita-Nasaud.

5 – PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

CENTANA-COM S.R.L. colecteaza, prin intermediul magazinului online CENTANA date cu caracter personal ale clientului. Clientul trebuie sa consulte in acest sens Politica de Confidentialitate.

CENTANA-COM S.R.L. nu prelucreaza date privind cardurile bancare ale clientilor utilizate pentru efectuarea platilor.

Referitor la operatiunile de prelucrare de date cu caracter personal efectuate de procesatorul de plati, va rugam sa accesati https://netopia-payments.com/

Va recomandam sa consultati Politica de Confidentialitate de fiecare data cand vizitati magazinul online CENTANA.

De asemenea, magazinul online CENTANA utilizeaza cookies. Clientul trebuie sa consulte Politica privind Cookies.

6 – REVIZUIRI ALE ACESTOR CONDITII DE UTILIZARE

CENTANA-COM S.R.L. poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca aceste Conditii de Utilizare prin actualizarea acestora. Sunteti obligat sa respectati oricare si toate astfel de revizuiri și de aceea va trebui să vizitati aceasta pagina a SITE-ului nostru in mod periodic pentru a lua la cunostinta de Conditiile de Utilizare actualizate.

7 –  LEGISLATIE APLICABILA SI JURISDICTIE

Aceste Conditii de Utilizare si utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror și tuturor disputelor ce vor aparea din sau se vor referi la sau vor fi în legatură cu prevederile Conditiilor de Utilizare si/sau Continutul site-ului sau in cazul disputelor in care aceste Conditii de Utilizare si/sau acest site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.