DESCHIZĂTORI DE DRUMURI

În 1992, pe vremea când abia mijeau zorii capitalismului în România după o jumătate de veac de comunism, Dana Chiciudean a fondat compania Centana Com. Începută ca o mică afacere în comerț cu ridicata, firma a devenit în scurt timp cel mai mare distribuitor de produse alimentare din județ.

Practic, Centana Com, deschizătoare de drumuri, a dat tonul în această piață a distribuției locale și a setat standarde pentru toți competitorii care au apărut pe parcurs.

Astăzi, condusă de familia Chiciudean, compania distribuie peste 1000 de produse alimentare (și unele non-alimentare) în câteva sute de magazine din piața regională, iar afacerea crește în fiecare an.

Centana Com pune un accent deosebit pe calitatea produselor și promptitudinea livrărilor, relația cu partenerii săi fiind una bazată pe încredere și eficiență. Un portofoliu de sute de clienți/magazine din regiune, chiar dincolo de granițele județului, presupune un sistem de lucru foarte eficient, astfel încât consumatorul să fie foarte mulțumit. Pentru că, în orice business, cumpărătorul final e cel mare contează!

Principalele categorii de produse aflate în depozitele Centana Com sunt alimentele de bază necesare unei gospodării (făină, ulei, zahăr, orez, paste, conserve etc.). Acestea sunt livrate zilnic partenerilor, cu flota auto proprie.